Benieuwd? Je bent op de site van hpo vastgoed beland. Hpo is actief als projectontwikkelaar in de bouw en vastgoed branche. Hier vind je informatie over onze lopende projecten. Hpo participeert in de ontwikkeling van projecten of werkt als gedelegeerd ontwikkelaar. Missie, ervaring en kennis vormen de basis van hpo. Wil je ons bereiken, neem contact op via deze link.

Gebiedsontwikkeling Klavers Jansen, Crossmark – Breda


Consortium Spoorzone Breda [CSB] is in 2004 opgericht en bestaat uit Winters bouw en ontwikkeling en wooncorporatie Allwel. CSB is met name actief in het ontwikkelingsgebied Crossmark. CSB werkt samen met Hpo (als gedelegeerd ontwikkelaar) aan de ontwikkeling van het bedrijventerrein Klavers Jansen. Het terrein is gesitueerd ten noorden van de wijk Belcrum – Breda. Het heeft een grootte van 1,8 ha waarop 180 nieuwbouw appartementen in combinatie met retail en cultuur zal worden gerealiseerd.

Architect: Grosfeldbekkersvandervelde.nl, Breda
Opdrachtgever: Consortium Spoorzone Breda
Website: www.klaversjansenbreda.nl


Het project is midden in Breda gelegen (Belcrumweg/Industriekade) en onderdeel van Via Breda, www.viabreda.nl (Klavers Jansen) Het wordt een combinatie van wonen, retail, theater en maakindustrie voor de kleinkunst. Uniek in zijn combinatie. CSB is het Consortiumspoorzonebreda. Een combinatie van aantal regionale bouwbedrijven en woningcorporaties. Zij hebben HPO een jaar geleden gevraagd er voor te zorgen dat hun propositie omgezet gaat worden in een contract met de gemeente. Dat is nu gelukt. De komende jaren gaat HPO namens CSB de projectontwikkeling verzorgen van minimaal drie deelprojecten.