Benieuwd? Je bent op de site van hpo vastgoed beland. Hpo is actief als projectontwikkelaar in de bouw en vastgoed branche. Hier vind je informatie over onze lopende projecten. Hpo participeert in de ontwikkeling van projecten of werkt als gedelegeerd ontwikkelaar. Missie, ervaring en kennis vormen de basis van hpo. Wil je ons bereiken, neem contact op via deze link.

Central Park076, voormalige Huize Raffy – Breda


Het voormalige verzorgingstehuis Huize Raffy was gevestigd aan de Boschstraat 57 te Breda. In 2019 heeft Huize Raffy besloten om de locatie aan de Boschstraat te verlaten. Hpo heeft samen met DWinvestments en Livinvest de locatie aangekocht. De locatie kent voor de toekomst verschillende ontwikkelingsmogelijkheden. De achterliggende tuin is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Valkenstraat/ J.F. Kennedylaan, een van de laatste grootschalige binnenstedelijke ontwikkelingen van Breda. Het verzorgingstehuis biedt eveneens nog herontwikkelingsmogelijkheden. De eigenaren hebben samen de nieuwe entiteit “Huis van der Donck” opgericht, vernoemd naar de voormalige bewoner Adriaen van der Donck.

Huis van der Donck heeft inmiddels overeenstemming bereikt met de gemeente Breda over de herontwikkeling van de achterliggende tuin en de naastliggende locaties aan de Valkenstraat / J.F. Kennedylaan / Bouwerijstraat / Duivelshoek.

De voorgenomen ontwikkeling bevat in totaal circa 160 nieuwbouw appartementen.

Architect: Mecannoo.nl